Massage Salon Relax Castle

 Ontspanningsmassage 


Een ontspanningsmassage is een moment van aandacht voor jezelf. Ga rustig liggen en genieten, even de rust pakken die je verdiend. Tijdens deze massage lig je op je buiK of rug afhankelijk van de gekozen duur van de massage en je persoonlijke wensen. Je wordt op een rustige manier gemasseerd. Mag de massage van jou wel iets steviger, of juist minder hard? Geef het gerust aan, dan houdt ik daar rekening mee.
Een klassieke ontspanningsmassage is altijd een goed idee!

Tijdens een ontspanningsmassage waarbij je volledig tot rust komt, wordt je hele lichaam gemasseerd met rustige strijkbewegingen in diverse richtingen. De massage begint zonder olie om je huid en bindweefsel wat los te maken. Na het masseren met de olie, waarbij je ook nog zou kunnen kiezen (
€ 2,50 extra ) voor een lekkere geur, haal ik de olie er ook weer af. Het zogenaamde frotteren. Hierbij wordt de doorbloeding van de huid gestimuleerd en worden er ook huidschilfers verwijderd. Als dan de olie er af is worden de spieren nog uitgeduwd wat de afvoer van afvalstoffen bevorderd en is er ook de mogelijkheid om de zo genaamde "knopen" eventueel aan te pakken. 

Een ontspanningsmassage is dus bedoeld om even helemaal te ontspannen. Een positief effect op je lichaam en geest.

E-mailen
Bellen