Massage Salon Relax Castle

 Massage Salon Relax Castle

Hoi, ik ben Vincent, en ben begonnen met Relax Castle in Juni 2020. 

Na het volgen van diverse opleidingen kan ik nu zeggen dat er een volwaardige massage salon staat die ik overigens alleen run en waarbij u de keuze heeft van twee locaties.

De eerste locatie is bij mij zelf aan huis waar u in een mooi en professioneel ingerichte salon in alle rust van uw behandeling kunt genieten. Het is hier zelfs mogelijk om tijdens de behandeling vanaf uw telefoon uw eigen muziek af te spelen waar U ontspannen van wordt!

De andere locatie is in de salon van Beautydream Castle wederom een mooi en professioneel ingerichte salon waar u ook een behandeling voor cryolipolyse of tandenbleken kunt krijgen.

Verder vindt ik het heel belangrijk dat u zich prettig en een comfortabel gevoel heeft bij mij in de salon zodat u zich volledig kan ontspannen. Discretie staat dan ook hoog in het vaandel. 

Komt u voor de eerste keer dan hebben we even een korte intake zodat we kennis kunnen maken, u uw wensen kunt vertellen en ik weet wie ik ga masseren en waar ik eventueel rekening mee moet houden. Ook voorkomt dit dat ik u per abuis ga masseren terwijl dit om een of andere reden, zoals een medische, niet mag.

Natuurlijk is er bij een volgende behandeling ook altijd tijd voor een praatje, al is het alleen maar om te vertellen wat voor die behandeling uw specifieke wensen zijn zodat u tevreden weer naar huis gaat. 

Ook is er de mogelijkheid om een massage gewoon thuis te laten doen. Ik kom graag bij u langs. natuurlijk ligt het eraan waar u woont, dat er wat reiskosten in rekening worden gebracht. Binnen Helmond kom ik zonder extra reiskosten al naar u toe.

Hoop dat ik u nu al een fijn gevoel geeft. Wilt u verder nog meer weten wat u niet op de site kan vinden of gewoon meer informatie willen, dan kunt u altijd contact opnemen. Even bellen of appen en ik beantwoord uw vragen of vul het contact formulier in.

   
E-mailen
Bellen