Massage Salon Relax Castle

 Sportmassage

Deze massage is speciaal bedoeld voor uw overbelaste of vermoeide spieren. Ook voor stress in je lijf waardoor spieren pijnlijk kunnen aanvoelen. Met de stevige sportmassage worden de bepaalde spieren gemasseerd wat de doorbloeding van de spieren stimuleert. dit heeft weer als resultaat dat de opeenhoping van afvalstoffen wordt versneld zodat de spieren weer prettiger aanvoelen.

Meestal wordt een sportmassage uitgevoerd op een of twee spiergroepen (zones) zodat deze intensief , kort en krachtig kan plaats vinden. U geeft aan wat de klachten zijn en dan kijken we samen wat voor u het beste is. Bij een sportmassage kunt u enige pijnlijke momenten hebben, maar daar staat wel tegenover dat u weer soepeler kan bewegen.

Een sportmassage wordt altijd afgesloten met een behandeling van een infrarood warmte lamp. de dieptewerking van de infraroodwarmte zorgt er voor dat de spieren langer warmer blijven wat de doorbloeding verbeterd. hierdoor worden ook makkelijker de afvalstoffen die vrijgekomen zijn bij de massage afgevoerd, waardoor u ook langer profijt heb van de massage. 
E-mailen
Bellen